Helyi közélet

2017.02.03. 13:28

A Jobbik a Fidesz egyetlen kihívója

Debrecen - Önállóan, bármiféle együttműködés nélkül indul majd az országgyűlési választáson a Jobbik.

Debrecen - Önállóan, bármiféle együttműködés nélkül indul majd az országgyűlési választáson a Jobbik.

Már a 2018-as választásokra és a kormányzásra készül a Jobbik – jelentette ki Kulcsár Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján. A politikus elmondta, a programírást már régen elkezdték, munkájukat pedig azok a szakértők segítik, akik az elmúlt években csatlakoztak a pártjukhoz.

– Azt vettük észre, hogy a lakosság nagy része kormányváltást szeretne, és reményeink szerint jövőre mindenki látni fogja, hogy csak a Jobbik tudja leváltani a jelenlegi korrupt kormányt. A baloldal az összeomlás szélén áll, az MSZP pedig inkább egyességet kötött a Fidesszel, mintsem leváltsa őket. Igaz ma már nem is tudnák. Ezt mind alátámasztja Demeter Márta kilépése az MSZP-ből, az Orbán-Botka Találkozó és Gál J. Zoltán, a Vasárnapi Hírek főszerkesztőjének mondatai. A legárulkodóbb jel azonban kétségtelenül a Habony-média támadásai a Jobbik ellen – ismertette Kulcsár Gergely. Hozzátette, a Jobbik a nép pártján áll, és minden olyan ember szavazatára számítanak, akiknek elegük van a mostani kormányzásból, és változást akarnak.

Dr. Pósán László (Fidesz) országgyűlési képviselő a sajtótájékoztató után reagált az elhangzottakra. Elmondása alapján a Jobbik elfelejtette tájékoztatni arról Kulcsár Gergelyt, hogy olyan baloldaliakkal erősítették meg a pártjukat, akik korábban a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormány mellett dolgoztak. Hozzátette, elég megnézni a közvélemény kutatásokat, és látszani fog, hogy már a MSZP is beelőzte a Jobbikot a választások előtt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában