Helyi közélet

2017.01.25. 19:38

Szólj bele! – Névszavazásra buzdítanak

Debrecen - Hét javaslat közül választva lehet elkeresztelni a leendő testedző létesítményt.

Debrecen - Hét javaslat közül választva lehet elkeresztelni a leendő testedző létesítményt.

Nevet keresnek az egyetemi fitneszközpontnak, mely 2017 őszén a Nagyerdei Stadionban a HALL és a SET Központ szomszédságában nyílik.

A színei már megvannak

December végén a leendő konditerem színéről kérdezték meg az egyetemi polgárokat, ezúttal pedig az új létesítmény nevét választhatják ki a szavazók – derül ki az egyetemi sajtóiroda közleményéből.

A Nagyerdei Stadionban várhatóan 2017 őszére készül el a 3300 négyzetméter alapterületű fitneszcentrum. A HALL-lal átellenben, a stadion déli oldalán, a ködszínháznál várja majd a vendégeket az ultramodern sport-közösségi tér.

A létesítményben a szülőket és a gyermekes családokat gyerekjátszóházzal, gyermektornával, a sportolókat a szokásos fitneszszolgáltatásokon kívül falmászással, boulderrel, pingpongteremmel, fallabdával és küzdősportteremmel is várják majd.

A decemberi színszavazáson kompromisszumos megoldás született: az edzőterem központi terei pirosban és antracitszürkében várják majd a vendégeket, a wellness és a női fitneszrészleg pedig kapucsínó-zöld színt kap. Neve viszont csak egy lehet.

Ezekből lehet

A Facebookon meghirdetett szavazás résztvevői a következő nevek közül választhatnak: Stadion Fitnesz, Fitnesz HALL, Stadium Fitness, Egyetem Fitnesz, DE Fitnesz Központ, UD Gym, UD Fitness.

HBN


Szavazni január 28-án éjfélig lehet az interneten ezen a linken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában