Helyi közélet

2017.01.06. 10:09

Idős néni bolyongott a debreceni hidegben

Debrecen - Egy 82 éves nőn segítettek a debreceni rendőrök.

Debrecen - Egy 82 éves nőn segítettek a debreceni rendőrök.

Egy férfi telefonon értesítette a rendőrséget január 5-én 21 óra körül arról, hogy egy 82 éves asszony sétál egyedül a hidegben Debrecenben, a Jerikó utcán. A rendőrök a helyszínre mentek és megkérdezték a hölgyet, segíthetnek-e. A járőrök kérdéseire a nő zavartan válaszolt, elmondta, hogy eltévedt és nem tudja, hol van. A rendőrök megállapították az asszony adatait és mivel át volt fázva, mentőt hívtak hozzá. A mentőszolgálat munkatársai a debreceni nőt kórházba vitték.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az állampolgárok összefogását. A lakókörnyezetükben is előfordulhatnak olyanok, akik pillanatnyi egészségi állapotuk miatt mások segítségére szorulnak, vagy nehéz anyagi körülmények között élnek. Amennyiben ilyen esetet látnak, tapasztalnak, hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét, hogy a rendőrség értesíteni tudja a megfelelő hatóságot, vagy további segítséget nyújthasson a bajbajutottaknak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában