Helyi közélet

2017.01.08. 14:50

"Ez a természet rendje, ezt kell elfogadni"

Debrecen - Megkérdeztük az utca embereit, ők hogyan viselik a nagy hideget.

Debrecen - Megkérdeztük az utca embereit, ők hogyan viselik a nagy hideget.

– Nem igazán a kedvenc évszakom a tél. Ilyenkor próbálok minél kevesebbet az utcán lenni, de az iskola és az egyéb dolgaim miatt ez nehezen, vagy egyáltalán nem megoldható – nyilatkozta Balogh Ádám.

– A tél kéz a kézben jár a hideggel, ez a természet rendje, ezt kell elfogadni. Én jól viselem, de tudom, hogy rengetegen vannak, akik irtóznak a fagyos időjárástól és legszívesebben elő sem bújnának a fűtött szobából – válaszolta Gajdos Viktor.

Szűcs Róbert a téli sportok miatt mindig várja a hideg évszakot, hiszen imád síelni és korcsolyázni. Amondó, addig nem zaklatják fel a honi mínuszok, amíg azok nem párosulnak kiadós szélfúvással.

Szűcs Norbert

– Engem igazából nem zavar, ezerszer inkább a mostani időjárás a nyár helyett, mert a hőséget viszont nagyon nem bírom. Szeretem, ha a szél az arcomba fúj, de a havazást annyira nem. Ilyen időben forralt borozom – mondta Mohácsi Réka.

Mohácsi Réka

– Utálom a hideget és a szelet. A nyárhoz képest ilyenkor jelentősen kevesebb programot kötök le, mert jó nekem a fűtött lakásban is – avatott be Király Gábor.

Nagy Éva nem örül a hidegnek, mert ilyenkor nem igazán tudja az ember, hogy miként öltözzön fel, másrészt szerinte az autóknak sem tesz jót a cudar idő.

HBN | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában