Helyi közélet

2016.11.20. 20:22

Neje elvesztése után sem adja fel a balmazújvárosi kézis

Balmazújváros - Kekezovics Marinko és Tatjana boldog házasságának a rákbetegség vetett véget. A Bal­maz­újváros szerb-magyar kézilabdázója a pályán remekel.

Balmazújváros - Kekezovics Marinko és Tatjana boldog házasságának a rákbetegség vetett véget. A Bal­maz­újváros szerb-magyar kézilabdázója a pályán remekel.

A Balmazújvárosban játszó Kekezovics Marinko ugyanúgy segíti csapatát, mint akkor, amikor még nem árnyékolta be a betegség és a gyász az életét. A korábban a Pick-Szegedet is erősítő sportoló nehéz éveket tudhat maga mögött, a nyáron elhunyt felesége, Tatjana - írja a BorsOnline.

– 29 éves volt, amikor diagnosztizálták a betegségét – mesélte a kézis a lapnak –, a családjában sosem fordult elő rákbetegség, ő maga sosem cigarettázott, nem ivott, rendszeresen sportolt, egészségesen táplálkozott, nem stresszelt. A legjobb barátom volt, aztán a szerelmem lett, 13 évig élhettünk egymás mellett.

A Keke becenevű játékos volt csapata, a Szeged is gyűjtött Tatjana gyógykezelésére, de a Balmazújváros is mindenben segítette, amiben csak tudta. Keke teljesítményén sosem látszott, hogy otthon baj van.

– Tatjana mindig mindenben támogatott, tökéletes nő volt – folytatja a játékos.

Mindig mellette álltam, kísértem mindenhova, de azt kérte tőlem, hogy éljem az életemet, végezzem a munkámat, még a betegségében is rám gondolt.

Ezalatt gondoskodni kellett a pár kislányáról, Lenáról is.

– Lena egyelőre nem ért semmit az egészből, csak annyit, hogy anya nincs itt – érzékenyül el Keke. – Meg­nyugtatjuk, hogy fent van az égben, és ott nagyon jó neki. Majd ha nagyobb lesz, akkor tudjuk az igazságot adagolni neki - mondta a Balmazújváros kézilabdázója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában