Helyi közélet

2016.11.12. 13:36

Főigazgató-helyettesi szemle

Debrecen - Dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, főigazgató-helyettese tartott szemlét igazgatóságunkon november 11-én.

Debrecen - Dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, főigazgató-helyettese tartott szemlét igazgatóságunkon november 11-én.

A főigazgató-helyettesi szemle alkalmával a tábornok felmérte az igazgatóságon végzett szakmai irányító, tervező, ellenőrző és végrehajtó tevékenységet. Majd az itt végzett szakmai irányító, tervező, ellenőrző és végrehajtó tevékenység következett. Kitért továbbá az önkéntes tűzoltó egyesületek ellátásával, pályáztatásával kapcsolatos lehetőségekre és a téli rendkívüli időjárásra való felkészülés feladataira is. Az igazgatóság után a debreceni hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományánál is látogatást tett. Itt megvitattak több kiemelkedő káreseményt is melyből a tábornok úgy véli, érdemes az állománynak tanulnia. Hozzátette, fontosnak tatja azt is, hogy a beosztotti állomány ne féljen elmondani a problémáját. Vállalja bátrabban a döntéseit, hiszen, mint mondta „ti vagytok a magatok szakmájában a legjobbak de ezt fönn is kell tudni tartani”. Ezt követően egy a tevékenység irányítási központban tett látogatás következett.

A szemle zárásaként a tábornok a Hajdúnánási Katasztrófavédelmi Kirendeltségre is ellátogatott.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában