Helyi közélet

2016.11.25. 12:09

A gyermekek biztonságos közlekedéséért

Hajdúdorogi - A Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársa a helyi általános iskolában folytatta a figyelemfelhívó közlekedési kampányt.

Hajdúdorogi - A Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársa a helyi általános iskolában folytatta a figyelemfelhívó közlekedési kampányt.

Kristóf Rebeka r. őrmester 2016. november 24-én a hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskola első osztályos tanulóinak tartott közlekedésbiztonsági előadást. Az összevont osztályfőnöki óra keretében a 42 gyerek megismerkedhetett a gyalogosokra és kerékpárosokra vonatkozó szabályokkal, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy balesetmentesen közlekedjenek. Fontos az is, hogy a kicsik minél hamarabb megismerjék a közlekedési jelzőlámpák, valamint a jelzőtáblák jelentéseit. Sok iskolás szüleivel, illetve önállóan érkezik kerékpárral a tanítási órákra, így ezek az ismeretek elengedhetetlenek számukra a mindennapokban.

Az óra végén a diákok a Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársától apró, a láthatóságot javító ajándékokat is kaptak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában