Helyi közélet

2016.10.02. 09:43

Biciklitolvajt fogtak Debrecenben

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a férfit.

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopási kísérlet és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. Tódorral szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. október 1-jén 4 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren, a Nagyállomás épülete előtt megpróbált ellopni egy biciklit, azonban a lakatot nem tudta kinyitni. Ekkor a férfi tovább ment és két kerékpár lakatját lefeszítette, amelyek egy villanyoszlophoz voltak rögzítve, majd az egyik biciklit rövid időn belül eladta, a másikkal pedig hazatekert.

A nyomozók a vasútállomáson egy férfinél és egy nőnél meglátták és lefoglalták az egyik lopott járművet. A beszerzett adatokat követően a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítató M. Tódort Debrecenben elfogták és előállították. A gyanúsított tartózkodási helyen az egyenruhások lefoglalták a másik eltulajdonított kerékpárt is. A bárándi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett. A 22 éves férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában