Helyi közélet

2016.09.06. 10:18

Zavarta a fűkasza hangja, ezért fegyvert rántott szomszédjaira egy derecskei férfi

Derecske - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Derecskén két helyi lakost azzal fenyegetett meg, hogy lelövi őket.

Derecske - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Derecskén két helyi lakost azzal fenyegetett meg, hogy lelövi őket.

A nyomozás adatai szerint V. Tibor 2016. szeptember 4-én 19 óra körül Derecskén a sértettet és fiát kérdőre vonta, hogy miért az esti órákban akarják a füvet levágni, majd a vita után hazament. A 41 éves férfi ezt követően egy fegyvernek látszó tárggyal visszament a helyszínre és a sértetteket lelövéssel fenyegette meg, majd a veszekedés után távozott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az 57 éves sértett a történtekről aznap este feljelentést tett a rendőrségen. A járőrök V. Tibort otthonában elfogták és előállították a Derecskei Rendőrősre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrőrs munkatársai a helyi lakos otthonában tartott házkutatás során egy gáz-riasztó fegyvert és a hozzá tartozó töltényeket, valamint egy fegyvernek látszó tárgyat találtak és foglalták le, amelyeket szakértő bevonásával vizsgálnak.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a gyanúsított ellen - szabadlábon hagyása mellett - garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában