Helyi közélet

2016.09.23. 14:39

(Rém)álom

<em>Azt álmodtam – nem viccelek –, hogy Harrach Péterrel, a KDNP mogorva ábrázatú frakcióvezetőjével foglaltam le közös nyaralást. Hogy milyen megfontolásból, nem derült ki, de hogy nem feltétlenül a legjobb döntést hoztam, azt abból érzékeltem, hogy kétségbeesetten igyekeztem lemondani az utat. Főleg, miután elképzeltem, hogy mi a fenéről beszélgetek majd, ha kitárgyaltuk a pártelnöke által csak kodifikációs remekműként emlegetett egyházi törvényt, illetve hogy miért bukott el a vasárnapi zárva tartásról szóló rendelkezésük, vagy pártja hűbérszerepét.</em> Szabó Zsolt László jegyzete.

Azt álmodtam – nem viccelek –, hogy Harrach Péterrel, a KDNP mogorva ábrázatú frakcióvezetőjével foglaltam le közös nyaralást. Hogy milyen megfontolásból, nem derült ki, de hogy nem feltétlenül a legjobb döntést hoztam, azt abból érzékeltem, hogy kétségbeesetten igyekeztem lemondani az utat. Főleg, miután elképzeltem, hogy mi a fenéről beszélgetek majd, ha kitárgyaltuk a pártelnöke által csak kodifikációs remekműként emlegetett egyházi törvényt, illetve hogy miért bukott el a vasárnapi zárva tartásról szóló rendelkezésük, vagy pártja hűbérszerepét. Szabó Zsolt László jegyzete.

Ha nyaralást nem is, de más programokat el tudnék vezető politikusokkal képzelni. Semjén Zsolttal például vonulhatnánk lóval Csíkszeredában, Lázár Jánossal lövöldözhetnénk egy közös vadászaton fácánra, Orbán Viktorral pedig kisvasutazhatnánk – közben megkérdezhetném, mi szükség volt megépíteni, mikor nyári ottjártamkor két utast szállított –, de hasonló érdekes élményt kínálna Hagyó Miklóssal egy gyárlátogatás a finn mobiltelefongyártó espooi egységében is. A leginkább azonban mégis a Habony-művek fővárosi üzemegységébe vágyom, no és persze egy közös ibizai útra, hogy aztán hajnalra párás tekintetem előtt mosódjon össze képzelet és valóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában