Helyi közélet

2016.09.02. 07:50

Időutazás az Eötvös Cirkusszal Debrecenben

Debrecen - A dínók, Seherezádé és Kleopátra világa mellett a Tatuin is a show része.

Debrecen - A dínók, Seherezádé és Kleopátra világa mellett a Tatuin is a show része.

A cívisvárosba érkezik a „családok cirkusza”, az Eötvös Cirkusz. Szeptember 7-től 18-ig hétköznapokon és hétvégén láthatja a közönség a korokon átívelő Időutazó című előadást; a szuperprodukció ötvözi a hagyományos cirkuszt a modern show látványos elemeivel.

A cirkusz igazgatójától, Eötvös Lorándtól megtudtuk, hogy az ötlet szikráját a nagy sikerű bohóc, Pom Pom leszerződtetése adta. A Németországban 25 éve nagy sikereket arató Szabó László alakja feltűnően hasonlít a Vissza a jövőbe kissé őrült Brown professzorára, s a nagy sikerű produkció vezérfonala, hogy Pom Pom feltalál egy időgépet, amellyel a cirkusz egész korokon utazik keresztül. Így ellátogatnak a dinoszauruszok és az ősemberek világába, megelevenedik Noé bárkája. Kleopátra, a Nílus királynője magasba repül légtornászokkal és akrobatákkal, római gladiátorok harcolnak az arénában oroszlánok és tigrisek körében. Repülő csészealjon erőakrobaták suhannak, Seherezádé egzotikus világával kel életre a porondon, sőt a hadvezér Hannibál is bedübörög elefántjaival. Az időgép a Star Wars univerzumába is elröpít, egyenesen a Tatuin bolygóra érkezik a cirkusz, s a zsonglőrök fénykardokkal bizonyítják káprázatos ügyességüket.

HBN


A világhírű Eötvös Cirkusz szeptember 7-én állítja fel sátrát Debrecenben, a Kishegyesi úti Tescónál lévő téren. Az előadások hétköznapon 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap 11 és 15 órától kezdődnek. Jegyek kedvezményes áron a Napló ügyfélszolgálatán vásárolhatók!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában