Helyi közélet

2016.09.29. 13:55

A kecske meg a zsiráf

<em>Mengyi Roland fideszes képviselő (esetleg ismert lehet még Voldemort néven), aki ellen vizsgálat folyik azzal a gyanúval, hogy uniós források kiosztása kapcsán „alkotmányos költséget” kért, most egy konzorciumot irányít, mely szűkebb hazája településeinek útfelújítását végzi és felügyeli, naná, hogy EU-s pénzből</em>. Szőke Tímea írása.

Mengyi Roland fideszes képviselő (esetleg ismert lehet még Voldemort néven), aki ellen vizsgálat folyik azzal a gyanúval, hogy uniós források kiosztása kapcsán „alkotmányos költséget” kért, most egy konzorciumot irányít, mely szűkebb hazája településeinek útfelújítását végzi és felügyeli, naná, hogy EU-s pénzből. Szőke Tímea írása.

Az érintett szerint ezzel semmi baj nincs, igaz, hogy „van ez a folyamatban levő ügyem, amelyben magam kértem a mentelmi jogom felfüggesztését a nevem tisztázása érdekében”, de addig is, a feladatokat a térségben ugyanúgy el kell végezni. Valóban el kell, de hát, kérdem én, nem találtak egy másik épkézláb embert az egész vidéken, aki betölthetné a posztot az ártatlanság bebizonyosodásáig? Csak azért, hogy szó ne érje a ház elejét, az ellenzék ne kiabálhasson a kecskéről meg a káposztáról, a sajtó pedig ne firtassa feleslegesen az összeférhetetlenséget. E kis magyar abszurdról a vidéki bácsi jutott eszembe, aki a zsiráfot látva kijelenti: ilyen állat pedig nincs! Meg az, hogy ma van a kávé világnapja; mifelénk nem kell költeni rá, a vérnyomás emeléséhez elég elolvasni a napi híreket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában