Helyi közélet

2016.08.03. 08:18

Kővel dobták be az ablakokat

Polgár - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két helyi fiút, akik kővel törték be egy benzinkút és egy áruház ablakát.

Polgár - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két helyi fiút, akik kővel törték be egy benzinkút és egy áruház ablakát.

Egy polgári üzemanyagtöltő állomás biztonsági őre tett bejelentést 2016. augusztus 1-jén 1 óra 3 perckor a rendőrségre arról, hogy a benzinkút egyik ablakát ismeretlenek egy kővel betörték. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek és biztonsági kamera felvételek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Róbertet és 16 éves fiatalkorú társát.

A rendőrök a két fiút otthonukban elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Polgári Rendőrőrsre. A helyi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök megállapították, hogy a két fiú 2016. július 20-án 0 óra 20 perc körül egy polgári áruház ablakát szintén egy kővel betörték, a boltba bemásztak és onnan öt darab mobiltelefont tulajdonítottak el.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs a gyanúsítottak ellen lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában