Helyi közélet

2016.08.18. 11:55

Ipari mennyiségben vittek el lószerszámokat egy debreceni tanáyáról

Debrecen - A debreceni nyomozók befejezték a nyomozást azok ellen a férfiak ellen, akik több mint kétmillió forint értékű eszközöket loptak el.

Debrecen - A debreceni nyomozók befejezték a nyomozást azok ellen a férfiak ellen, akik több mint kétmillió forint értékű eszközöket loptak el.

Egy férfi tett bejelentést 2016. május 22-én 10 óra 10 perckor a rendőrségre, hogy debreceni tanyáján a lovardából fűnyírókat és lószerszámokat loptak el. A rendőrök megállapították, hogy a tanyáról az éjszaka folyamán két fűnyírót, nyolc nyerget és több kantárt tulajdonítottak el úgy, hogy felfeszítették a fémszekrényt, amelyben azokat tárolták.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves R. Józsefet, 39 éves Sz. Istvánt, 37 éves B. Tamást, akiket aznap délután otthonaikban elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. Az egyik férfinál, illetve a másik testvérénél elrejtve találták meg a rendőrök az eltulajdonított értékeket, amelyeket lefoglaltak és a sértett részére 2016. május 23-án visszaadtak.


Fotó: police.hu


A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a három férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya a hajdúsámsoni, nyíradonyi és a szakolyi lakosok ellen a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában