Helyi közélet

2016.07.21. 12:19

„Nomád körülmények” a Campuson

Debrecen - A Nomad zenekar már a készülő új lemezéről is játszik dalokat csütörtökön Debrecenben.

Debrecen - A Nomad zenekar már a készülő új lemezéről is játszik dalokat csütörtökön Debrecenben.

Juhász Marcit sokan ismerhetik szerte a hazában, hiszen az énekes néhány éve tűnt fel az egyik kereskedelmi televízió Csillag születik című tehetségkutatójában. Az ifjú dalos később sokat próbált rockerekkel – Jánosi „Cicó” Szabolcs (gitár), Nagy Levente (basszus) és Újvári Péter (dob) – állt össze, és megalakították a Nomad nevű formációt, melynek Hotel Polimer című debütáló albuma berobbant a magyar rockzenébe.

A csapat csütörtökön 16.45-től játszik a Campus Fesztivál Captain Morgan Arénájában.

– Gőzerővel dolgozunk az új lemezünkön, amelyet szeretnénk már október második felében megjelentetni, hogy a november 19-i budapesti albumbemutató koncert előtt mindenkinek legyen ideje beszerezni – tájékoztatta a Naplót Cicó, a gitáros. – Ezzel egy időben az év végéig tartó önálló turnéra megyünk, ennek az időpontjait hamarosan közöljük a banda Facebook-oldalán. De ezenkívül is elég sok minden van tervbe véve, úgyhogy az ősz elég mozgalmasnak ígérkezik – mondta Jánosi.

Megtisztelő élmény

Mint megtudtuk, a zenésznek egyik kedvenc városa Debrecen. – Nagyon szeretek odamenni, legutóbb a Rocksuli meghívásának tettünk eleget a Nomaddal. Rendkívül megtisztelő és egyedülálló élmény volt, hogy a növendékek milyen jól játszották a számainkat, óriási buli volt és óriási élmény. Most pedig a Campus Fesztiválon játszunk csütörtökön, ahol már az új lemezről is elővezetünk dalokat. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

HBN–TN


Debrecen - Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában