Helyi közélet

2016.07.23. 10:19

Nem sötét van, amikor vége van, hanem napfelkelte

Debrecen - Se a 30Y, se a Vad Fruttik nem maradhat ki a szombati programból. Ezért megy ki Nyilas Reni a Campusra.

Debrecen - Se a 30Y, se a Vad Fruttik nem maradhat ki a szombati programból. Ezért megy ki Nyilas Reni a Campusra.

Tudható, hogy Nyilas Reni a 30Y koncertjén az első sorban fogja énekleni: Felhő vagy te olyan… Az eklektikus pop-rock zenét játszó ötfős debreceni együttes frontemberének évek óta kedvence a pécsi banda, amely sokat segít Reni zenekarának. Az énekes-gitáros elárulta, a Vad Fruttikkal is együtt tombol majd. – Egy ütős fesztivál, remek fellépőkkel, amióta ilyen közel, a város zöld szívében, hangulatos erdei környezetben van, mindig ott vagyok. Sőt egyszer szemetet is szedtem egy egyetemi programon. Sok nagyon jó koncerten voltam és többször zenéltünk bandával is – lelkendezett.

A Nyilas Reni & Ők a csütörtöki fesztiválnapon hajnali két órakor csapott a húrokba. „Tartottunk a kései időponttól, de szép kis társaság – régi és leendő ismerősök – gyűlt össze, egy részük táncolt a koncert végére.” A Cseh Tamás Program egyik tavalyi nyertes csapata befejezte első nagylemezét és elkészült egy videoklip is. Van mit kipihenni, így szombaton a barátaikkal igyekeznek majd teljesíteni a több éves hagyományt: a Campuson nézni a napfelkeltét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában