Helyi közélet

2016.07.26. 12:19

Küldjön hírt! - Róma és Párizs hangulata elevenedik meg Debrecenben

Debrecen - Az idén 10 éves fennállását ünneplő Fantasy Tánc-Show két fontos turnéállomásának hangulatát varázsolja a cívisváros utcáira.

Debrecen - Az idén 10 éves fennállását ünneplő Fantasy Tánc-Show két fontos turnéállomásának hangulatát varázsolja a cívisváros utcáira.

Az 50. éves jubileumi virágkarneválra összművészeti produkcióval készülnek.

A híres francia zenész, Dany Brillant dallamai egy oldtimer autó „rádiójából” szólalnak meg, melyet a Budai Krisztián vezette ütőegyüttes kísér. Az összképhez elengedhetetlen Vespa is szerepet kap a produkcióban. A zenei vezető az idén olasz és francia ritmusokra készülő formációban, korhű hangszerekkel és az adott országokban használatos dobokkal teszi még hitelesebbé a produkciót. Természetesen a nagy kavalkádot megelevenítő utazók bőröndjei és a csörgődobok is elengedhetetlen kellékek.

Debrecen, Róma, Párizs: igazán fontos helyszínek a nagy festők számára. A háromperces produkcióban egy festő eleveníti meg a nézőközönséget, de lehet, hogy épp a Nagytemplomot, vagy az egyik zsűritagot.

És hogy még inkább fokozzák a hangulatot, a csapat különleges olasz óriás virágkarikákkal igyekszik lenyűgözni a nagyérdeműt.

A csapat versenyen kívül mutatja be előadását. (A Galiba felvonuláson Mikepércs Község Önkormányzatával közösen vonulnak, saját ültetésű virágokkal díszített galibás kocsival.)

Színpadi és revü táncelőadásaik mellett Magyarországon a led dance stílus meghonosítói, amellyel azóta is óriási sikereket érnek el Európa-szerte. Különleges világító jelmezeik és eszközeik mellett immár visual dance projectoros látványtánc is szerepel repertoárjukban.

Az egyesület művészeti vezetője: Dér István és Lakatos Klaudia.

- LedDance Hungary -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában