Helyi közélet

2016.07.22. 10:59

Idősekhez akart betörni a körömi fiú Hajdúnánáson

Hajdúnánás, Köröm - A rendőrök azonosították és elfogták a 17 éves gyanúsítottat.

Hajdúnánás, Köröm - A rendőrök azonosították és elfogták a 17 éves gyanúsítottat.

Egy idős nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. július 21-én 16 óra körül arról, hogy hajdúnánási lakása ajtaját ismeretlen megpróbálta kifeszíteni. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek a környéken, aminek eredményeként megállapították, hogy aznap reggel és délelőtt az ismeretlen összesen három lakás ajtaját akarta felfeszíteni, azonban bejutnia egyikbe se sikerült. A járőröknek személyleírást is tudtak adni a feltételezett elkövetőről, amely alapján igazoltattak egy fiatalt. A 17 éves fiú a rendőröknek elismerte, hogy ő akart betörni a lakásokba, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A fiú megmutatta a rendőröknek, hogy hol dobta el az ajtók felfeszítéséhez használt csavarhúzót, amelyet a nyomozók lefoglaltak.

A körömi lakos ellen a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában