Helyi közélet

2016.07.07. 09:38

Dögre a dögevők

<em>Keddi hír, hogy Hunvald Györgyöt ellenszavazat nélkül választotta elnökké az MSZP erzsébetvárosi szervezete. 1. Isten bizony nem fogunk meglepődni, ha Zuschlag János lesz a szocialisták miniszterelnök-jelöltje 2018-ban. 2. Ha eddig úgy érzékeltük, hogy az MSZP a saját sírját ássa, akkor most bele is feküdt</em>. Ratalics László írása.

Keddi hír, hogy Hunvald Györgyöt ellenszavazat nélkül választotta elnökké az MSZP erzsébetvárosi szervezete. 1. Isten bizony nem fogunk meglepődni, ha Zuschlag János lesz a szocialisták miniszterelnök-jelöltje 2018-ban. 2. Ha eddig úgy érzékeltük, hogy az MSZP a saját sírját ássa, akkor most bele is feküdt. Ratalics László írása.

De tényleg: a szocialisták halottak. Nyilván nem jókedvükből csinálják ezt, hanem mert nincs más, nincsenek fiatalok, nincs világjobbító ambíció, nincs semmi, mint az, hogy végleg egyedül maradtak a lejáratódott öregek. 3. A „Hunvald-ügyben” a Polt-ügyészség „bűnszervezetben elkövetett, maffiaszerű ingatlan-panama” miatt kezdett nyomozást, ám a vád a bíróságon, amelyet csak nem tud maga alá gyűrni az Orbán-rezsim, összedőlt. Az amúgy cseppet sem rokonszenves Hunvald – volt erzsébetvárosi polgármester – az összevissza kuszált, jogi abszurdnak is nyugodtan nevezhető büntetőeljárásban 3 évet töltött előzetes letartóztatásban, de jogerősen végül „csak” 18 hónap szabadságvesztésre ítélték. Azt sem „ingatlan-panama”, hanem piti tanácsadói szerződések miatt kapta. Ám a történet nem ért véget: az ügyészség, amely az ügy felszínen tartásában érdekelt, semmint a politikus elleni eljárás hatékony befejezésében, egy hónappal ezelőtt perújítási eljárást kezdeményezett…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában