Helyi közélet

2016.07.20. 10:41

Búvárszivattyút lopott egy hétvégi házból a polgári férfi

Polgár - A gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a polgári rendőrök.

Polgár - A gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a polgári rendőrök.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy fiatalkorú fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2016. április 18-án tett feljelentést a Polgári Rendőrőrsön, mert a hétvégi háza udvarára ismeretlen tettes bemászott, aki a padlásajtóról lefeszítette a lakatot és onnan ellopott egy orosz gyártmányú búvárszivattyút. A beszerzett adatokat követően a rendőrök még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút. A nyomozók kihallgatták a helyi lakost, aki elismerte a lopás elkövetését. A gyanú szerint a fiú az eltulajdonított műszaki cikket egy helyi MÉH telepen értékesítette.

A rendőrség a fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában