Helyi közélet

2016.06.03. 10:04

Mi üsse az ifjú pár markát?

Debrecen – Egy csinos boríték, netán pénzcsokor? Vagy inkább kreatív, személyre szóló meglepetés? Az esküvőszezon kezdetével utánajártunk, manapság milyen az ideális nászajándék. 

Debrecen – Egy csinos boríték, netán pénzcsokor? Vagy inkább kreatív, személyre szóló meglepetés? Az esküvőszezon kezdetével utánajártunk, manapság milyen az ideális nászajándék. 

Nincs szüksége felesleges dolgokra senkinek, ezért a pénz a legmegfelelőbb ajándék. Ezt arra költik, amire szeretnék – válaszolta Papp Tamás.

– A pénzzel nem lehet mellélőni, azt vesz magának belőle az ifjú pár, amit igazán szeretne. Akár még az esküvő kiadásait is fedezhetik vele – mondta Sipos Patrik.

Pálfalvi Gergő szerint nehéz kitalálni, hogy mit szeretnének az újdonsült házasok, ezért szintén a pénzt tartja a legjobb ajándéknak. – Persze, az a legjobb, ha a házasulók szülei tudnak a fiataloknak lakást vásárolni, de ha én megyek el egy esküvőre, a pénz mellett döntök – mondta.

Benkő Anita nővérének nemrég volt az esküvője, így könnyen tudott a kérdésre válaszolni. – Díszes pezsgős poharak vagy másmilyen kreatív ajándékok, apróságok a legjobb ajándék ilyenkor. A pénzt a menyasszonytánc során megkeresik, nem vagyok annak a híve, hogy nászajándékba is ezt adjuk – mondta.

– Szerintem se jó a pénz ajándéknak – ezt már Hadas Dorina tette hozzá –, a személyes, kreatív dolgokat kell ilyenkor előtérbe helyezni.

– Az utazás a legjobb, mert nagyon sokan nem tudnak elmenni nászútra, de ha ajándékba kapják, megoldódik ez a probléma. Ezzel biztosan örök élményt és szép emlékeket szereznek nekik – mondta Nagyné Kiss Andrea.

HBN-VK | Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában