Helyi közélet

2016.06.19. 18:00

Eltűnt a képen látható hajdúhadházi férfi

Hajdúhadház - Eltűnés miatt keresik a 64 éves Márkus Józsefet a hajdúhadházi rendőrök.

Hajdúhadház - Eltűnés miatt keresik a 64 éves Márkus Józsefet a hajdúhadházi rendőrök.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Márkus József eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 64 éves férfi 2016. június 18-án a hajnali órákban Nyíradony-Aradványpusztai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi 155-160 centiméter magas, körülbelül 55 kg testsúlyú, vékony testalkatú, ősz hajú, borostás arcú, térben és időben nehezen tájékozódik. Eltűnésekor zöld színű pulóvert, fekete színű nadrágot és gumicsizmát viselt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy - névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában