Helyi közélet

2016.06.16. 14:51

Esély bemutatkozónak és szórakozni vágyónak

Hajdú-Bihar - A Nyári Ifjúsági Fesztivál (NYIF) célja, immáron tizennégy éve, hogy fiataloknak biztosítson lehetőségeket.

Hajdú-Bihar - A Nyári Ifjúsági Fesztivál (NYIF) célja, immáron tizennégy éve, hogy fiataloknak biztosítson lehetőségeket.

A tehetséges ifjú képzőművészek, zenészek, táncosok bemutatkozhatnak egy – egy település előtt, a sportolni vágyók teret kaphatnak, hogy egymás ellen megmérettessenek. A szervező diákok pedig kipróbálhatják magukat az iskoláik falain kívül. A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége és a Köz-Pont Ifjúsági Egyesület rendezte eseménysort az elmúlt évtizedben 13 településen (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Debrecen, Derecske, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Komádi, Nyíradony, Püspökladány) 51 középiskola bevonásával, 86 fesztivál programnapon élvezhették. Ez idő alatt 2500 fellépő állt színpadra.

Legközelebb június 17. 15 órától a püspökladányi Ifjúsági Házban, 18-án 10 órától Derecske főterén, 19-én 15 órától Hajdúszoboszlón, a Hungarospa Gyógyfürdő és Szabadtéri Színpadon lesznek programok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában