Helyi közélet

2016.05.08. 09:34

Verekedésig fajult az árusítóhely miatti vita a kirakodóvásáron

Debrecen - Nem tudtak megegyezni az árusítóhelyen az eladók, közterület-felügyelők választották szét a verekedőket.

Debrecen - Nem tudtak megegyezni az árusítóhelyen az eladók, közterület-felügyelők választották szét a verekedőket.

2016. május 7-én 6 óra körüli időben egy gyáli férfi az általa megváltott helyet kívánta elfoglalni a Tavaszi Mihály-napi Országos Kirakodóvásár területén, amikor azt észlelte, hogy helyén más árusok vannak. A férfi tisztázni kívánta a kialakult helyzetet, a vita azonban tettlegességig fajult. A helyfoglalók egyike megütötte a gyáli árust, majd többen a földre teperték és egy sátorvassal valamint egy összecsukható asztallal bántalmazták a férfit, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A verekedésnek a közterület-felügyelők vetettek véget, akik értesítették a közelben lévő járőröket. A rendőrök a helyszínen három férfit fogtak el, akiket előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két nyíregyházi lakost és egy román állampolgárt, akikkel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában