Helyi közélet

2016.05.02. 09:47

Tört-zúzott és pofozkodott a debreceni férfi

Debrecen - Kihallgattak egy debreceni férfit a rendőrök, mivel megütötte az élettársát egy szórakozóhelyen, majd később törni-zúzni kezdett a közös otthonukban.

Debrecen - Kihallgattak egy debreceni férfit a rendőrök, mivel megütötte az élettársát egy szórakozóhelyen, majd később törni-zúzni kezdett a közös otthonukban.

Egy nő tett bejelentést 2016. május 1-jén 3 óra 30 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy nem mer bemenni az élettársával közös házukba, mivel a férfi odabent töri a berendezést.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi és a nő korábban együtt voltak egy debreceni, Piac utcai szórakozóhelyen, ahol a férfi többször pofon vágta a nőt. A sértett ezért egyedül, gyalog ment haza és mikor belépett az otthonukba azt látta, hogy mindenhol üvegtörmelék van a padlón, valamint betört egy ablak is. Élettársa ekkor az ágyban aludt. A járőrök felébresztették a férfit és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták L. Lórántot, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök ideiglenes megelőző távoltartás elrendeléséről határoztak a férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 29 éves helyi lakossal szemben – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései

Az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset Hajdú-Bihar megyében. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 24 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 16 esetben történt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában