Helyi közélet

2016.05.21. 16:56

Olvasónktól: A járda, ami igencsak megkeseríti az anyukák életét

Debrecen - <em>Május 2-án megjelent egy olvasói levél „Fedett váró nincs, öreg járda van” címmel. Csige Sándorné írta Debrecenből, hogy a Tarján téren a lebontott buszváró helyett egy új, fedett megállót szeretnének. Az írása végén a Földi utcai százéves járdát teszi szóvá, amelyen az oviba, orvosi rendelőbe igyekvők bukdácsolnak.

Debrecen - Május 2-án megjelent egy olvasói levél „Fedett váró nincs, öreg járda van” címmel. Csige Sándorné írta Debrecenből, hogy a Tarján téren a lebontott buszváró helyett egy új, fedett megállót szeretnének. Az írása végén a Földi utcai százéves járdát teszi szóvá, amelyen az oviba, orvosi rendelőbe igyekvők bukdácsolnak.

Én a Sípos utca és a Vágóhíd utca sarkától induló járdára hívom fel az illetékesek figyelmét! Legalább 10-15 méter hosszan járhatatlan a járda: kiálló nagy kavicsokkal borított és rendkívül hepehupás. Gyakran látom, hogy a csak néhány lépésre lévő óvodába igyekvő anyukák a karjukban viszik a gyereküket, mivel balesetveszélyes azon a szakaszon végigmenni. Tehát mindössze 10-15 méterről van szó, de aki nem hiszi, járjon rajta, és utána biztosan igazat fog adni nekem!

- Magi Zsolt László, Debrecen -


Debrecen – A Szoboszlói úton, a Tarján téren vagy 30 éve volt egy téglából épült, deszka ülőkével ellátott buszmegálló. Aztán lebontották, hogy majd szép újat építenek helyette. Mi lakók, azóta is várjuk!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában