Helyi közélet

2016.05.10. 10:36

Csapó utcai csőtörés: szerdán több lakásban nem lesz víz

Debrecen - A 73-as és a 87-es házszámok közötti lakók készüljenek arra, hogy délelőtt 11-től délután 3 óráig szünetel majd a vízszolgáltatás.

Debrecen - A 73-as és a 87-es házszámok közötti lakók készüljenek arra, hogy délelőtt 11-től délután 3 óráig szünetel majd a vízszolgáltatás.

A Csapó utcai csőtörés helyreállítási munkái befejezésével, az előrehozott rekonstrukciós munkák kerültek előtérbe, a munkagödör visszatöltése előtt. Ennek keretében szükséges kicserélni egy olyan vízvezetéket is, amely a Csapó utca páratlan oldali sorház vízellátását biztosítja, olyan fokozott nyomás mellett, hogy a 10. emeleti lakások vízellátása is zavartalan legyen - olvasható a vízmű honlapján.

Ezt a munkát tervezik szerdára. A rekonstrukciós munkák során 10.00-tól 15.00-ig a vízszolgáltatás szünetelni fog a Csapó utca 73 számtól a 87 számig. A vízszolgáltatás kimaradásáról az érintett lakosokat a lépcsőházakban kifüggesztett értesítőn keresztül tájékoztatják.

A vízmű köszöni a türelmet és a megértést, valamint a vízkészlet tartalékolására is figyelmeztet.


Debrecen - Teljes szélességében felbontották az aszfaltot a Csapó utcán az elmúlt héten történt csőtörés helyszínén, hogy kicseréljék a közműalagút vezetékeit.


Debrecen - Mindent megtesznek azért, hogy a befejezési határidő ne csússzon olyan sokat. A vízmű vezérigazgatójának közleménye.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában