Helyi közélet

2016.04.19. 12:10

Vasgyűjtés ürügyén mentek be az idős néni házba

Nádudvar - A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két hajdúdorogi férfit, akik kifosztottak egy idős nénit Nádudvaron.

Nádudvar - A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két hajdúdorogi férfit, akik kifosztottak egy idős nénit Nádudvaron.

Egy nő tett bejelentést 2016. április 14-én 13 óra 47 perckor a rendőrségre arról, hogy édesanyja nádudvari lakásából ismeretlen elkövetők eltulajdonítottak egy pénztárcát, a benne lévő összes készpénzzel együtt.

A rendőrök az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy egy 45 és egy 26 éves hajdúdorogi férfi a sértett Nádudvaron található házába a nyitott ajtón keresztül hatolt be és a konyhából egy pénztárcát tulajdonított el. Az ágyban fekvő 79 éves néni észrevette az idegeneket, és számon kérte őket, hogy mit keresnek a lakásában, erre ők azt felelték, hogy vasat gyűjtenek, majd sietve távoztak. A rendőrök B. Györgyöt és L. Károlyt 2016. április 18-án elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a két hajdúdorogi lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában