Helyi közélet

2016.04.06. 13:27

Változik a forgalmi rend a futófesztivál idején

Debrecen - Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Debrecenben 2016. április 7-én 14 óra 30 perctől a Nárcisz Futófesztivál miatt.

Debrecen - Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Debrecenben 2016. április 7-én 14 óra 30 perctől a Nárcisz Futófesztivál miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. április 7-én a Nárcisz Futófesztivál miatt 14 óra 30 perctől előreláthatólag 15 óra 30 percig az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Debrecenben:

A Nagyerdei körút – Pallagi út kereszteződés – Ady Endre út közötti útszakaszon a futók elhaladásáig a közlekedés szünetel, a járműforgalom csak futók mögötti zárást végrehajtó biztosító gépjármű után megengedett. A mezőny megelőzése tilos, kisebb forgalmi torlódás várható.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A forgalomkorlátozás több autóbuszt is érint.

A rendezvény ideje alatt a 22-es és 24-es autóbuszok a következő terelőútvonalon közlekednek:

22-es autóbusz

A Klinikák megállóhely után visszafordul, majd a Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, Főkapu

24-es autóbusz

A Köztemető, Főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé)

Az autóbuszok útvonalán megállóhely nem marad ki, azonban néhány perces menetrendi késésre lehet számítani.

- DKV Zrt/police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában