Helyi közélet

2016.04.28. 11:51

Országos szaunadöntő: nyolcból négy debreceni

Egerszalók, Debrecen - Ha szaunaverseny, akkor szinte már természetes, hogy a debreceni Aquaticum csapata tarol.

Egerszalók, Debrecen - Ha szaunaverseny, akkor szinte már természetes, hogy a debreceni Aquaticum csapata tarol.

Nem volt ez másként a hétvégén Egerszalókon megrendezett Magyar Országos Szaunamester Bajnokság VI., utolsó fordulójában sem, ahol kiderült, kik jutottak a május közepén Siófokon sorra kerülő országos döntőbe.

Maradjunk azonban egyelőre Egerszalókon, ahol az egyik szálloda wellnessközpontjában ezúttal film témában mérték össze tudásukat a szaunamesterek. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a forró kabinba zsúfolódott közönségnek a felöntés 12–15 percében valamelyik közismert film jellegzetes részletét mutatták be, természetesen jelmezbe öltözve. A versenyen mind a férfi, mind a női kategóriában debreceni siker, sőt a nőknél kettős debreceni siker született. Mudri Nikolett végzett az első, Szép Boglárka a második helyen. A férfiaknál Skita Péter győzött, míg Mészáros Péter a harmadik helyet szerezte meg a népes mezőnyben. A csapatversenyt ugyancsak a debreceniek nyerték.

Az országos döntőbe jutás előtt már megrendezett hat bajnoki forduló pontszámainak összesítése a hét közepére megtörtént. Kiderült, hogy a döntőbe jutott négy női és négy férfi versenyző közül kettő-kettő a debreceni Aquaticum versenyzője. A nőknél Végh Tímea és Szép Boglárka, a férfiaknál Végh Sándor és Skita Péter indulhat az országos bajnoki címért.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában