Helyi közélet

2016.04.30. 13:41

„Mozgás”! Irány hangversenyekre!

Debrecen - Mozgás a kóruspódiumon címmel mutatott be rendhagyó énekórát Szabó Soma és a Cantemus Kóruscsalád, a nyíregyházi Kodály iskola énekesei szombaton a Belvárosi Közösségi Házban.

Debrecen - Mozgás a kóruspódiumon címmel mutatott be rendhagyó énekórát Szabó Soma és a Cantemus Kóruscsalád, a nyíregyházi Kodály iskola énekesei szombaton a Belvárosi Közösségi Házban.Az Éneklő Ifjúság Gálahangversenyén résztvevők választ kaphattak arra a kérdésre, hogyan mozdíthatók meg az énekesek, mitől kelhet életre a színpad egy kórusprodukció során. A több mint 10 éve szunnyadó hagyományt felélesztve a koncerten az elmúlt években legsikeresebben működő megyei csapatok is szerepeltek: a hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskola Kicsinyek Kórusa Komódi Zsuzsa karnaggyal, valamint a hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola Mécses Gyermekkara Radics Teréz vezetésével.

HBN | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában