Helyi közélet

2016.03.23. 10:32

Szeszesitalt és élelmiszereket lopott a püspökladányi férfi

Püspökladány - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 21 éves helyi férfival szemben.

Püspökladány - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 21 éves helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy püspökladányi áruház alkalmazottja tett telefonon bejelentést 2016. február 4-én 19 óra 20 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a boltban egy férfi egy üveg whisky-t a ruházatába rejtett, majd fizetés nélkül távozott. A gyanúsan viselkedő fiatalembert a biztonsági őr észrevette és a helyszínen visszatartotta. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy L. Barna a megalapozott gyanú szerint 2015. december és 2016. február között összesen hét esetben tulajdonított el helyi áruházakból szeszesitalt, édességeket és élelmiszereket. A rendőrök a 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben üzletszerűen elkövetett lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában