Helyi közélet

2016.03.16. 10:45

Mindig azok bánják meg a párkapcsolati vitát, akik nem tehetnek róla

Debrecen - A debreceni nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 20 éves nőt, aki megrongálta exbarátja segédmotoros kerékpárját Debrecenben.

Debrecen - A debreceni nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 20 éves nőt, aki megrongálta exbarátja segédmotoros kerékpárját Debrecenben.

Egy nő tett bejelentést március 14-én 13 óra 39 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben, a Lehel utca előtt ismeretlen személy felborított egy ott parkoló segédmotor-kerékpárt, majd elszaladt onnan. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek, majd megállapították, hogy a sértett volt barátnője a férfi tulajdonát képező motort felborította, azt többször megrúgta, ülését cigarettával kiégette, valamint a visszapillantó tükrét is letörte. A rendőrök D. Fannit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elmondta, hogy azért rongálta meg a járművet, mert a férfival összevesztek.


Fotó: police.hu


A Debreceni Rendőrkapitányság a hajdúsámsoni nővel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában