Helyi közélet

2016.03.26. 09:47

Megtalálták az ellopott játékautót a szoboszlói rendőrök

Hajdúszoboszló - A rendőrök megtalálták és visszaadták egy kisfiú pedálos játék autóját.

Hajdúszoboszló - A rendőrök megtalálták és visszaadták egy kisfiú pedálos játék autóját.

Egy nő tett bejelentést 2016. március 24-én 14 óra 11 perkor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy hajdúszoboszlói családi házuk udvarára egy férfi bement és onnan eltulajdonította kisfia piros színű, pedálos játék autóját. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatokat gyűjtöttek, és néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Györgyöt.

A nyomozók a debreceni férfi lakásán tartott házkutatás során megtalálták az eltulajdonított játék autót, amit lefoglaltak. A 47 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. L. György elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy azért vitte el a kis autót, mert azt el akarta adni.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A hajdúszoboszlói nyomozók 2016. március 24-én a játékot visszaadták a tulajdonosának.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában