Helyi közélet

2016.03.01. 11:13

Legyen otthonunk is energiatudatos!

Debrecen - Energiahatékony és jövőbe mutató megoldások – ezeket veszi sorra az egyetem ismeretterjesztő sorozatának következő előadója.

Debrecen - Energiahatékony és jövőbe mutató megoldások – ezeket veszi sorra az egyetem ismeretterjesztő sorozatának következő előadója.

Szodrai Ferenc, a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék tanársegéde „Épület Energiagazdálkodás” címmel tart előadást a Science Cafe következő rendezvényén március első hetében.

- A mai világban egyre fontosabb szerepet tölt be az energia helyes felhasználása. A Műszaki Kar Fenntartható Épületenergetikai Információs Központjának példáján át bemutatom majd, hogyan történik az épületek energiagazdálkodása. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a gyakorlati életben is elterjedt, megújuló energiaforrásokat használó rendszerek működésének világába. Továbbá több módszert is ismertetek, melyek segítségével energiatudatos otthont hozhatunk létre – vetíti előre Szodrai Ferenc.

A Debreceni Egyetem ismeretterjesztő sorozatának épületenergetikai előadása 2016. március 2-án, szerdán 17 órakor kezdődik a Fórum bevásárlóközpont könyvesboltjában (Debrecen, Csapó utca 30.).

- unideb.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában