Helyi közélet

2016.02.26. 09:13

Vállalkozói akadémia a kereskedelmi kamarában

Debrecen - Akinek a programhoz kötődően témajavaslata van, elküldheti a [email protected] e-mail címre.

Debrecen - Akinek a programhoz kötődően témajavaslata van, elküldheti a [email protected] e-mail címre.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016-ban térítésmentes előadássorozatot, „Vállalkozói Akadémiát” indított tagjai, és a kamarába regisztrált vállalkozások részére.

Kézzel foghatóan

A rendezvény célja, hogy gyakorlati, kézzel fogható, a mindennapok szintjén hasznosítható ismereteket szerezhessenek az érdeklődők, a vállalkozások elindításához és működtetéshez kapcsolódó legszélesebb témakörökben. Az akadémia első előadására csütörtökön került sor a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szerveztek Házában, ahol dr. Kugler Herbert osztályvezető, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debreceni Járási Hivatal foglalkoztatási osztályától, és Ménes Mihály osztályvezető, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási főosztály munkaerőpiaci osztályáról tartottak előadást a munkaerő-megtartó és támogatási rendszerekről. Információk hangzottak el az Ifjúsági garancia program és az Út a munkaerőpiacra programok támogatási formáiról, továbbá a foglalkoztatást bővítő bértámogatásokról és a központi munkaerőpiaci program főbb feltételeiről.

Értesítést kapnak

Az akadémia közvetkező előadására – a Közbeszerzési Hatóság szakmai támogatásával – március 16-án kerül sor, „Az új közbeszerzési szabályozás” címmel, a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában. Az előadássorozat további témáiról és időpontjairól a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján tudnak majd tájékozódni az érdeklődők, továbbá a kamarába regisztrált vállalkozások e-mail-ben is értesítést kapnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában