Helyi közélet

2016.02.21. 09:33

Tabletet lopott és kábítószerezett egy férfi Püspökladányban

Püspokladány - A rendőrök elfogták azt a püspökladányi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott és eltulajdonított egy tabletet.

Püspokladány - A rendőrök elfogták azt a püspökladányi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott és eltulajdonított egy tabletet.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 20-án 17 óra 50 perckor a Püspökladányi Rendőrkapitányságra arról, hogy a püspökladányi Rákóczi utcában található házából a volt élettársa eltulajdonított egy tabletet. A rendőrök a bejelentést követően a szabálysértőt otthonában igazoltatták és megtalálták nála a tabletet. A 31 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol – meghallgatását követően – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében őrizetbe vették. A tabletet lefoglalták a rendőrök, majd visszaadták a tulajdonosának .

Az intézkedés során Sz. Gyulával szemben kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért kábítószer gyorstesztnek vetették alá, amely pozitív értéket mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában