Helyi közélet

2016.02.20. 16:18

Szuper programokkal jubilál a patinás középiskola

Debrecen - Több programba a város és a megye diákjait is bevonják.

Debrecen - Több programba a város és a megye diákjait is bevonják.

Különleges ballagással és bállal ünnepli működésének 75. évfordulóját a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma a következő hetekben.

Az eseménysor az egyetem Agrár Éttermében február 27-én jubileumi jótékonysági bállal kezdődik. Ekkor emlékeznek meg az iskola alapítványának 25. évfordulójáról. Rendhagyó lesz az április 29-ei ballagási ünnepség is. Az iskola lehetőséget ad volt tanulóinak, hogy újra „végzős diákként” vegyenek részt a ceremónián. A régi osztályok március végéig jelentkezhetnek.

A jelenlegi középiskolások sem maradnak ki a programokból. A megye valamennyi 14 és 18 év közötti tanulója részt vehet a 75 pillanat címmel meghirdetett fotópályázaton; a képeket március 29-éig várják. Lesz továbbá vers- és prózamondó verseny, de környezetvédelmi konferencia is. Utóbbit április 14-én tartják, s a város minden iskolájából jelentkezhetnek ökológiai problémákat feszegető előadásokkal március 20-ig.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában