Helyi közélet

2016.02.10. 14:15

Megvan a győztes szerelmi történet!

Debrecen - Molnárné Kovács Éva és Molnár Alex megismerkedésének története nyerte meg leginkább szavazóink tetszését, így ők tölthetnek el kettesben egy romantikus estét a Csokonai Étteremben.

Debrecen - Molnárné Kovács Éva és Molnár Alex megismerkedésének története nyerte meg leginkább szavazóink tetszését, így ők tölthetnek el kettesben egy romantikus estét a Csokonai Étteremben. A Valentin-napi nyereményjátékunkra összesen kilenc „love story” érkezett, akik közül a Molnár házaspár 387 vokssal győzött. Szerelmük történetét hamarosan olvashatják.

HBN


Molnárné Kovács Éva és Molnár Alex története

Egy szép téli napon, találtunk egymásra. Bejött a munkahelyemre (szépség szalon) Alex, hogy a főnökömet keresi. Mondtam, hogy jelenleg nincs itt, de egy kedves néni bemutatott minket egymásnak. Sosem felejtem el az arcát, ahogyan rám nézett.

A következő napokban elég sűrűn jött szoláriumozni (előtte sosem volt még ). 2 hét alatt szinte minden nap. Találkoztunk egy kis idő múlva és az események felpörögtek. 4 hónap múlva lánykérés. Egy év múlva esküvő és gyermekünk is született.

Szerelem volt első látásra. Egymásra találtunk.

(Szoláriumba azóta sem járt drága férjem.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában