Helyi közélet

2016.02.18. 11:00

Ilyen is volt Hajdú-Bihar - Exkluzív fotók a 70-es évekből

Hajdú-Bihar - Fejlesztések a berettyóújfalui tejporgyárban, téli lehalászás a Hortobágyon, nagyvásár egy debreceni áruházban. Fényképek, amelyek megmutatják, mi történt 1976 februárjában a megyében. 

Hajdú-Bihar - Fejlesztések a berettyóújfalui tejporgyárban, téli lehalászás a Hortobágyon, nagyvásár egy debreceni áruházban. Fényképek, amelyek megmutatják, mi történt 1976 februárjában a megyében. A felújítás után napi 45 mázsa helyett óránként 7,5 mázsa vajat készítenek a berettyóújfalui tejporgyárban. A sajtgyártás megszűnik, viszont új termékként jelenik meg a fagylaltpor, amelyet víz segítségével könnyedén elkészíthetnek a háziasszonyok - írta a Hajdú-bihari Napló 1976 februárjában.



Néhány kép erejéig elvisszük egy téli lehalászásra. Februárban több mint húsz vagon pontyot, amúrt és busát szállítanak el a HALÉRT megbízottai. Ezen kívül betekintünk egy téli vásárba, valamint szétnézünk a jégkorcsolya pályán is. A képeket erre a linkre kattintva tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában