Helyi közélet

2016.02.11. 10:53

Hárman mentek egy ellen: csoportos rablás a Jászai Mari téren

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a Debrecenben elkövetett csoportos rablás gyanúsítottjait.

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a Debrecenben elkövetett csoportos rablás gyanúsítottjait.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három hajdúhadházi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést 2016. január 24-én 1 óra 37 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben, a Jászai Mari téren megtámadták őt. A bejelentő elmondta, hogy az elkövetők lerántották a földre, zsebeit átkutatták és elvették a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját, majd elmenekültek.



A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást az ismeretlenek azonosítása és felkutatás érdekében. A beszerzett adatokat alapján a nyomozók látókörébe került három fiatalkorú, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A debreceni nyomozók a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság járőreivel és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2016. február 10-én 7 órakor egy összehangolt akció keretében Hajdúhadházon elfogták a fiatalkorú fiúkat. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 14, 15 és 16 éves hajdúhadházi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A fiatalkorúak a bűncselekmény elkövetését elismerték.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában