Helyi közélet

2016.02.02. 14:56

Csalók járják Debrecent, akik felmérik az ablakokat és a lakók ellenállását is

Debrecen - Hetek óta egy cég képviselői járják a társasházi lakásokat, a közös képviselőkre hivatkozva ablakokat akarnak felmérni.

Debrecen - Hetek óta egy cég képviselői járják a társasházi lakásokat, a közös képviselőkre hivatkozva ablakokat akarnak felmérni.

Felmérés után megrendelőt töltenek ki, amit alá akarnak íratni, esetenként előleget is kérnek. Fellépésük arrogáns, követelőző, különösen idős emberekkel és egyedül talált fiatalokkal. Eddigi információink szerint azonban a cég nem létezik, a megadott telefonszám titkos – hívja fel a figyelmet a Debreceni Társasházkezelők Egyesülete (DTE).

– A cég képviselői visszaélést követnek el azzal, hogy a közös képviselőkre hivatkoznak, ugyanis eddig minden esetben bebizonyosodott, kollégáink nem adtak megbízást ilyen cégnek; nem is adhattak, hisz a lakáson belüli felújítások nem tartoznak rájuk – hangsúlyozza a DTE közleménye. Kéri a társasházi lakosokat, a fenti indokkal érkezőket ne engedjék be, továbbá semmit ne írjanak alá, és főleg előleget ne adjanak! A DTE az ügyben rendőrségi eljárást kezdeményez.

HBN​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában