Helyi közélet

2016.02.08. 13:04

A pályakezdő fiatalok számára nyújt segítséget

Debrecen - A CEIPES Hungary Egyesület karrier- és álláskeresési tanácsadással vár.

Debrecen - A CEIPES Hungary Egyesület karrier- és álláskeresési tanácsadással vár.

A CEIPES Network egy európai hálózattal rendelkező, globális nonprofit szervezet, amely célja a fenntartható fejlődés elősegítése és támogatása, a helyi közösségek és az egyének képzése-fejlesztése. A Hajzer Angelika projektmendzser által alapított szervezet debreceni központja a Nyíl utcán található. Az ifjúsági karrierközpontként működő iroda tíz – főleg a HR területén jártas – munkatárssal várja a pályaválasztás előtt álló fiatalokat.

Az egyesület őket többek között munkaerő-piaci információnyújtással, karrier- és álláskeresési tanácsadással, valamint készség- és kompetenciafelméréssel igyekszik segíteni az elhelyezkedésben.

A szervezet a hosszú távú fenntarthatóság és a társadalom fejlesztése érdekében évek óta együttműködik vállalatok CRS (vállalati társadalmi felelősség) programjaiban. Filozófiájuk az egész életen át tartó tanulás és pályatanácsadás, emiatt folyamatosan népszerűsítik a Lifelong Learning Programot és egyéb Európai Bizottság által kiírt pályázatokat.

Bővebb információkat találnak az egyesület honlapján.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában