Helyi közélet

2016.01.05. 09:30

Kerítésnek hajtott autójával egy ittas férfi Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást egy 42 éves férfival szemben.

Debrecen - A debreceni rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást egy 42 éves férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 4-én 8 óra 30 perc körüli időben egy férfi gépkocsijával közlekedett Debrecenben, a Töhötöm utcában, a Maros utca felől a Csigekert utca irányába, ahol nekiütközött egy családi ház kerítésének. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek és igazoltatták a 42 éves sofőrt. A járőrök a gépjárművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, vezetői engedélyét pedig elvették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a helyi lakossal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, míg 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 14 esetben foganatosítottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában