Helyi közélet

2016.01.27. 11:01

Fojtogatta a nőt, mert az nem akarta kielégíteni

Debrecen - Mint erőszakos többszörös visszaesőt ítélték el a férfit.

Debrecen - Mint erőszakos többszörös visszaesőt ítélték el a férfit.

Helybenhagyta az első fokon meghozott döntést, és ezzel jogerősen is 10 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla dr. Elek Balázs vezette tanácsa szerdán H. Gy.-t – mint erőszakos többszörös visszaesőt – erőszakos közösülés bűntettének kísérlete, folytatólagosan elkövetett magánlaksértés és testi sértés bűntette miatt.

A bíróság által megállapított tényállás szerint Debrecenben, 2012 augusztusában a vádlott felesége férje kérésére áthívta hozzájuk az utcában lakó sértettet cigarettázni. Az esti órákban a sértett hazaindult, H. Gy. pedig ajánlkozott elkísérni.

Amikor azonban elindultak, a vádlott a sértettet magával húzta a ház melletti lépcső irányába a pincelejáróhoz. Befogta a száját és megfenyegette, ha sikít, megöli. Levonszolta a nőt a lépcsőn, egy forgószékre lenyomta, és szorongatni kezdte a nyakát. Ezt követően lehúzta a nő nadrágját és a sértett fejét a nemi szervéhez nyomta, követelve a sértettől, hogy vegye azt a szájába. A nő nem volt erre halandó, ekkor a vádlott újra fojtogatni kezdte és közölte vele, hogy addig nem hagyja abba, amíg nem közösül vele. A sértett a sokkhatása alatt maga alá piszkított, amit a vádlott a nő nadrágjának levételekor észlelt. H. Gy. közölte a sértettel, hogy most elengedi, de úgyis meg fogja erőszakolni, mert már régen kinézte magának. Ezt követően adott a nőnek egy rövidnadrágot, és elengedte.

Másnap a vádlott megjelent a sértett házánál, benyomta a kaput és a ház bejáratánál felszólította, hogy engedje be. A nő ennek nem tett eleget. A sértett hazaérkezett lánya tett bejelentést a rendőrségen, miközben a vádlott újra megjelent a háznál, hogy ne telefonáljanak, mert következménye lesz. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában