Helyi közélet

2015.12.17. 12:30

Házhoz mentek a külterületen élőkhöz is a debreceni rendőrök

Debrecen - Bűnmegelőzési tanácsokkal és ajtóék ajándékozásával támogatták a rendőrök a Debrecen külterületen élő idős emberek biztonságát.

Debrecen - Bűnmegelőzési tanácsokkal és ajtóék ajándékozásával támogatták a rendőrök a Debrecen külterületen élő idős emberek biztonságát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a „Házhoz megyünk” bűnmegelőzési program keretében, 2015. december 16-án a Halápi Szociális Nap résztvevőinek rövid bűnmegelőzési előadást tartott. Vezendi Jánosné c. r. alezredes a jelenlévő egyedül élő, idős emberek részére elektromos ajtóéket adott át és ismertette annak működését. Az ajtókitámasztó azért hasznos, mert hangos riasztóhangot bocsát ki, amennyiben hívatlan látogatók érkeznének. Az előadás után a nagycsere-halápi református gyülekezet szervezésében rászoruló, idős embereknek osztottak tartós élelmiszer csomagot, amelyeknek az érintettekhez történő eljuttatásában a Debreceni Rendőrkapitányság Kertségi Rendőrőrs körzeti megbízottjai – akik jól ismerik a területet és az itt élőket – is segítettek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában