Helyi közélet

2015.12.10. 15:04

A nap receptje: Német saláta

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Pillanatok alatt elkészül.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Pillanatok alatt elkészül.


Recept: Német saláta

  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Nehézség: könnyű
  • Hozzávalók: 200 g főtt sonka, 1 konzerv kukorica, 1 üveg ecetes zeller, 1 konzerv felvágott ananász, 1 üveg majonéz, 5 főtt tojás, 2–3 csokor zöldhagyma, 200 g reszelt sajt (Gouda)

    Elkészítés: Leszűrjük a kukorica, zeller és ananász levét. A főtt sonkát és főtt tojást kockákra vágjuk, a zöldhagymát pedig karikákra. Az összes hozzávalót összekeverjük majonézzel.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában