Helyi közélet
2015.12.10. 15:04
A nap receptje: Német saláta
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Pillanatok alatt elkészül.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Pillanatok alatt elkészül.
Recept: Német saláta
Hozzávalók: 200 g főtt sonka, 1 konzerv kukorica, 1 üveg ecetes zeller, 1 konzerv felvágott ananász, 1 üveg majonéz, 5 főtt tojás, 2–3 csokor zöldhagyma, 200 g reszelt sajt (Gouda)
Elkészítés: Leszűrjük a kukorica, zeller és ananász levét. A főtt sonkát és főtt tojást kockákra vágjuk, a zöldhagymát pedig karikákra. Az összes hozzávalót összekeverjük majonézzel.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre