Helyi közélet

2015.12.06. 17:42

A modellek trükkjeit bárki megtanulhatja

Budapest - A stylist segít, hogy tökéletes képeket készíthessünk.

Budapest - A stylist segít, hogy tökéletes képeket készíthessünk.

A modellek nem kevés gyakorlás eredményeként festenek olyan csodásan a képeken. Horváth Ottó stylist néhány jó tanáccsal szolgál, melyeket érdemes megszívlelni modelleknek és amatőröknek egyaránt. Első számú tippje, hogy álljunk keresztbe tett lábbal, úgymond pipiskedve, mivel az optikailag megnyújtja és vékonyítja a testet. – Fontos, hogy tudjuk, melyik a jobb profilunk. Ezen kívül gyakran kérik fotósok a modellektől, harapjanak a hátsó fogukra, nyissák ki résnyire az ajkukat és nyújtsák ki a nyakukat. Ettől ugyanis kontúrosabbnak és vékonyabbnak fog tűnni az arc a fotón – árulta el Horváth Ottó.

– Mellőzük a ma olyan népszerű csücsörítést, műszempillát, műkörmöt és gyakorlatilag mindent, ami műnek hat, maradjunk a természetes képeknél, ahol leginkább ki tudjuk hangsúlyozni előnyeinket – Nem csak a modellek, de a hétköznapi emberek számára sem ajánlatos alulról fotózni, mivel azok csak igen ritkán sikerül jól – javasolta a stylist, aki szerint a legfontosabb a természetesség és az, hogy mindig ügyeljünk arra, hogy mit kommunikálunk a képpel, mert az alapján fognak első látásra megítélni!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában