Helyi közélet

2015.11.24. 11:00

Tartanak-e a debreceniek egy Magyarországon elkövetett terrortámadástól?

Debrecen - Árva Tamás szerint nem vagyunk olyan fontosak, hogy energiát fektessenek belénk a terroristák, nem kell aggódnunk emiatt.

Debrecen - Árva Tamás szerint nem vagyunk olyan fontosak, hogy energiát fektessenek belénk a terroristák, nem kell aggódnunk emiatt.

Szintén nem tart a terroristáktól, illetve a támadásuktól Zilahi Eufrozina sem. Talán ha még mindig lennének menekültek a táborban, és sokan itt lennének közöttünk – de így sokkal könnyebb kiszúrni a rossz szándékú embereket.

– Nem félek attól, hogy minket támadás érne. Szerintem túlságosan kis pont vagyunk ahhoz, főként Debrecen – vélte Baja Gertrúd.

– Nem számítunk nagyhatalomnak, nem lenne kellőképpen figyelemfelkeltő egy nálunk elkövetett terrorcselekmény – hallottuk Király Bálinttól.

– Biztosan nőtt a kockázat, de nem olyan mértékben, hogy valós félelmet kellene éreznünk egy terrorcselekmény miatt – mondta Takács Ádám.

– Bár voltak olyan lépéseink, amivel kezdetben nem értettek egyet más országok, és a menekültek helyzetét is megnehezítettük, azt gondolom, nincs okunk félni. Én bízom a magyar terrorelhárításban – osztotta meg velünk gondolatait Tolvaj Krisztina.

HBN–MP|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában