Helyi közélet

2015.11.25. 12:50

Ötéves a kortárs kulturportál

Debrecen - Öt éve annak, hogy először olvashatott az érdeklődő a kortárs irodalmi és vizuális kultúrához, valamint a popkultúra legfrissebb izgalmas jelenségeihez kapcsolódó szöveget a <a href="http://kulter.hu/">KULTer.hu</a> oldalon. A szerkesztőség összművészeti programmal ünnepelte a jeles évfordulót kedden a Nagyerdei Víztorony H2O Galériájában. 

Debrecen - Öt éve annak, hogy először olvashatott az érdeklődő a kortárs irodalmi és vizuális kultúrához, valamint a popkultúra legfrissebb izgalmas jelenségeihez kapcsolódó szöveget a KULTer.hu oldalon. A szerkesztőség összművészeti programmal ünnepelte a jeles évfordulót kedden a Nagyerdei Víztorony H2O Galériájában. 

A portál főszerkesztője, Áfra János beszélgetett Marno János Babérkoszorú-díjas költővel, majd az est további részében felolvastak a KULTer.hu szerzői. Az este zárlatát adó chill out zenei világáról a Forgotten Dreams és Kisszántó gondoskodtak.

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában